Nieuw

Dit werk leent zich om op groot formaat af te drukken. Daarom hebben we besloten om van het origineel een hoogwaardige scan te laten maken bij Digital Scan in Apeldoorn.

Techniek:
Ze maken gebruik van een speciale Fine-Art scanner die werkelijk de kleinste details kan vastleggen van het kunstwerk maar ook de stofuitdrukking van de ondergrond (doek, papier, hout etc).

Er wordt kritisch gekeken naar de plasticiteit van het origineel. Hierbij speelt de juiste belichting een zeer belangrijke rol. Hierdoor is het mogelijk om een afdruk te maken op groot formaat en op ieder wenselijk materiaal.

Heeft u belangstelling voor een reproductie, neem dan contact op. Er zal maar een beperkte oplage worden gedrukt. Dit om de authenticiteit van het origineel zoveel mogelijk te waarborgen.

Voor informatie bel: +31 (0) 654905982 of mail mudibofrank@gmail.com

Inspiratie:

Frank laat zich inspireren door de Oegandese vrouw in haar nog immer voortdurende strijd voor emancipatie. Om een sterke en onafhankelijke positie in de Oegandese samenleving te verkrijgen, werken vrouwen in Oeganda veel in groepsverband, en ondersteunen elkaar op alle gebieden. Frank drukt dit uit door vrouwen in groepen van dicht bij elkaar staande figuren af te beelden. Ieder werk is uniek. Frank speelt met kleur en weet daarom altijd harmonie te vinden in zijn werk.